1€ = 1g ponujenega CBD! 🌿

1€ = 1g ponujenega CBD! 🌿

Mama Kana, specialistka za CBD, je pripravila izjemno in edinstveno ponudbo: za vsak porabljen evro vam ponudi en gram CBD. Da, prav, za 420 evrov boste prejeli 420 g CBD. Ne zamudite te izjemne priložnosti, da odkrijete ali uživate več kakovostnih izdelkov, ki jih ponuja Mama Kana.

Edinstvena promocija

Mama Kana se je odločila ponuditi nekaj, kar bo navdušilo ljubitelje CBD. Za vsak evro, ki ga boste porabili v trgovini Mama Kana, boste prejeli brezplačen gram CBD.

Kako izkoristiti ponudbo

Če želite izkoristiti to izjemno ponudbo, preprosto obiščite spletno stran Mama Kana v promocijskem obdobju in nakupujte kot običajno. Ponujena količina CBD bo samodejno dodana vašemu naročilu. Ta ponudba je priložnost, da preizkusite nekaj novega.

Pogoji ponudbe

  • Upravičenost: Z vsakim porabljenim evrom prejmete brezplačen gram CBD. Naročilo v vrednosti 420 evrov tako pomeni 420 g brezplačnega CBD.
  • Omejitev: Ponudba velja do porabe zalog, zato z naročilom ne odlašajte.

Ne zamudite te edinstvene priložnosti z Mamo Kano. Ne glede na to, ali ste redni uporabnik ali radoveden novinec, je ta promocija odličen čas, da odkrijete ali ponovno odkrijete visokokakovostne izdelke CBD.

Nazaj na blog