🎶 1€ = 1g CBD, ki je na voljo za Fête de la Musique! 🌿

🎶 1€ = 1g CBD, ki je na voljo za Fête de la Musique! 🌿

Mama Kana, specialistka za CBD, je ob prazniku glasbe pripravila izjemno in edinstveno ponudbo: za vsak porabljen evro boste prejeli en gram CBD. Tako je, za 420 evrov boste prejeli 420 g CBD. Ta ekskluzivna akcija velja le 48 ur, zato ne zamudite te izjemne priložnosti, da odkrijete ali uživate še več kakovostnih izdelkov, ki jih ponuja Mama Kana.

Edinstvena promocija za edinstveno zabavo

Praznik glasbe je vsakoletni dogodek, ki ga praznujejo po vsem svetu v čast glasbi v vseh njenih oblikah. Mama Kana se je odločila, da se temu praznovanju pridruži v svojem svetu s ponudbo, ki bo navdušila ljubitelje CBD. Dva dni, od 21. do 23. junija, bo vsak evro, porabljen v trgovini Mama Kana, nagrajen z brezplačnim gramom CBD.

Kako izkoristiti ponudbo

Če želite izkoristiti to izjemno ponudbo, preprosto obiščite spletno stran Mama Kana v promocijskem obdobju in nakupujte kot običajno. Ponujena količina CBD bo samodejno dodana vašemu naročilu. Ta ponudba je priložnost, da preizkusite nekaj novega.

Pogoji ponudbe

  • Trajanje: Ponudba velja le 48 ur, od polnoči 21. junija do polnoči 23. junija.
  • Upravičenost: Z vsakim porabljenim evrom prejmete brezplačen gram CBD. Naročilo v vrednosti 420 evrov tako pomeni 420 g brezplačnega CBD.
  • Omejitev: Ponudba velja do porabe zalog, zato z naročilom ne odlašajte.

Ne zamudite te edinstvene priložnosti, da praznujete Fête de la Musique z Mama Kano. Ne glede na to, ali ste redni uporabnik ali radoveden novinec, je ta promocija odličen čas za odkrivanje ali ponovno odkrivanje visokokakovostnih izdelkov CBD.

Nazaj na blog