Črni petek CBD

Teden črnega petka

Promocije za vse izdelke CBD

Morda že veste, da mama Kana rada ustreže članom svoje razširjene družine.

Pri Mama Kana vse leto izvajamo eno akcijo za drugo, da bi lahko vsi uživali v naših okusnih izdelkih CBD.

Mama Kana se je odločila, da bo za konec leta naredila vse, kar je v njeni moči. V desetih zaporednih dneh je v galerijo dodala kar tri različne ponudbe. 

Vse se začne s "tednom črnega petka", ko se odločimo ogreti s 30-odstotnim popustom na celotnem spletnem mestu in v trgovinah.

Na dan D, v petek, 25. novembra, se začenja črni petek in ta teden je na spletni strani in v trgovinah 40-odstotni popust na vse izdelke. Velika uspešnica za člane družine Kana in nove obiskovalce.

Zvečer iz nedelje 27. na ponedeljek 28. zaključimo s kibernetskim ponedeljkom, ko so vsa naročila podvojena. Če ostanemo pri številkah, to pomeni 50-odstotni popust.

Kot vidite, si Mama Kana prizadeva znižati cene, da bi bil CBD dostopen vsakomur skozi vse leto. Hkrati Mama Kana ohranja svojo zavezanost kakovosti in zakonitosti izdelkov, ki jih predstavlja potrošnikom.

Mnenja

Kot izdelek?contact@mamakana.com Podajte nam povratne informacije v klepetalnici ali po e-pošti na naslov " ". Odprti smo za konstruktivno kritiko in se bomo brez oklevanja odzvali na vaše povratne informacije.

 

 

 

Nazaj na blog