Sestava okusnega e-tekočina

Sestava okusnega e-tekočina

E-tekočine Mama Kana so izdelane iz 60 % propilenglikola in 40 % rastlinskega glicerola. To razmerje, ki so ga posebej izbrale naše ekipe, je idealno, saj našim e-tekočinam zagotavlja enakomerno količino pare, hkrati pa omogoča optimalno izražanje okusov. 


Propilen glikol, bolj znan kot PGje glavna sestavina e-tekočine. Njegova vsebnost se običajno giblje med 50 in 80 %. Ta organska spojina ima to posebnost, da ustvarja ustvarja lahke hlape, hkrati pa daje najboljši možni okus..


Rastlinski glicerin ali VG je zaveznik PG. To je spojina, ki omogoča proizvodnjo goste pare. Njegov rahlo sladek okus odtehta ostrost propilenglikola.


Propilen glikol (PG) in rastlinski glicerin (VG) sta sistematično predstavljena skupaj z razmerjem PG/VG. 

E-tekočina - Mama Kana CBD

Po številnih raziskavah in testiranjih vam predstavljamo različne možne mešanice propilenglikola in rastlinskega glicerola:

  • 20 PG / 80 VG dobavljena para bo izredno gosta vendar bodo okusi manj intenzivni.

  • 50 PG/ 50 VG To je spodoben kompromis z zadovoljivo proizvodnjo pare in dobrim okusom.

  • 60 PG / 40 VG To razmerje smo izbrali zato, ker omogoča optimalen razvoj okusov, kompakten in gladek dim, ki ni neprijeten na ustih. Ta osnova je odličen kompromis.

Naše e-tekočine so obogatene tudi z 99 % čistimi kristali CBD, vendar imajo to prednost, da ne vsebujejo THC, ali nikotina.. Odločili smo se tudi, da našim e-tekočinam ne bomo dodajali umetnih terpenov, da ne bi spremenili njihovih naravno sadnih okusov, vse to pa vam zagotavlja intenzivno gladke izdelke.

Ne oklevajte in odkrijte naše Vape Pen CBD v različnih okusih.

Nazaj na blog

Pustite komentar

Upoštevajte, da morajo biti komentarji pred objavo odobreni.