darila

Novosti v programu zvestobe

Pozdravljeni vsi zvesti Mama Kana! Z veseljem vam sporočamo, da je bil naš program zvestobe prenovljen, da bi bolje ustrezal vašim potrebam. Z uvedbo povsem nove kartice Mama Pass lahko zdaj podvojite vsa svoja naročila.

To izjemno ponudbo spremlja nedavno znižanje cen vseh naših izdelkov, kar naši cenjeni skupnosti ponuja še privlačnejše ugodnosti. Ne skrbite, ta posodobitev nikakor ne ogroža nagrad, ki ste jih zbrali do zdaj.

Nasprotno, zdaj imate možnost, da nagrade za dosežene uvrstitve osvojite še drugič, kar za vas pomeni dvojne ugodnosti! V podjetju Mama Kana smo zavezani, da svojim članom ponudimo izjemno izkušnjo zvestobe, in ta razvoj našega programa je še en dokaz naše zavezanosti vam. Spremljajte še več presenečenj in še naprej uživajte v številnih ugodnostih, ki jih ponuja Mama Kana. Zahvaljujemo se vam za vaše zaupanje in zvestobo

 

Odkrijte spremembe, ki bodo vašo izkušnjo še izboljšale:

Točkovni sistem :

Na tem področju se ni nič spremenilo. Točke pridobivate s porabo evrov (1 evro = 1 točka) in izpolnjevanjem bonusnih nalog, kot je obisk spletnega mesta (1 točka) ali všečkanje naše strani na Instagramu (50 točk).

Rangi:

Rang 2 "nezakonski otrok" postane "mali bratranec", rang 3 pa "mali ljubljenec družine".

Vrstne nagrade :

Rangi se odklenejo glede na število zbranih točk. Nagrade za rang 4, 5 in 6 so bile izboljšane: namesto kuponov za popust Mama ponuja kopijo Mama Pass, mesečno za rang 4, četrtletno za rang 5 in letno za rang 6!

 

Tukaj je povzetek novih ugodnosti.


Nov rang 1 "Družinski prijatelj: 200 točk = 5 € brezplačno.
Nov rang 2 "Mali bratranec": 600 točk = 10 € brezplačno.
Novi rang 3 "Le chouchou de Mama": 1500 točk = 25 € popusta + 5 % popusta za vse življenje.
Nov rang 4 "Tata la calcine": 3000 točk = 10 % popust za vse življenje + brezplačna mesečna vozovnica Mama Pass.
Novi rang 5 "Sponzor Kana: 5000 točk = 20-odstotni popust za vse življenje + brezplačni četrtletni Mama Pass + osebni svetovalec
Novi rang 6 "Mamie Kana": 10.000 točk = 30-odstotni popust za vse življenje + brezplačna letna vozovnica Mama Pass + osebni svetovalec

Zaradi teh sprememb bo vaša izkušnja s programom zvestobe Mama Kana še bolj koristna. Izkoristite jih zdaj!

POGOSTA VPRAŠANJA

Padel mi je rang, ali je to normalno?

Da, to je povsem normalno! Ljudje, katerih rang se je zaradi posodobitve programa zvestobe znižal, bodo lahko ponovno prejeli nagrade, ki ustrezajo njihovemu prejšnjemu rangu.

Katere so glavne spremembe programa zvestobe?

Za napredovanje v višji rang boste potrebovali več točk, vendar se nagrade izboljšajo od četrtega ranga naprej.
Nazaj na blog

Pustite komentar

Upoštevajte, da morajo biti komentarji pred objavo odobreni.