Mama Kana praznuje začetek novega šolskega leta s številnimi novimi izdelki!

Mama Kana praznuje začetek novega šolskega leta s številnimi novimi izdelki!

Mama Kana praznuje začetek novega šolskega leta s številnimi novimi izdelki!

Mama bi se vam rada zahvalila za vašo neomajno podporo, ki ste nam jo namenili od začetka prodaje pred štirimi meseci. Rastemo skupaj, zato so naši potrošniki v središču naše strategije.

Mama je zato izkoristila poletje in prosti čas, da je zbrala veliko število mnenj potrošnikov in tako izboljšala svoje izdelke in ponudbe ter izpolnila vaša pričakovanja.

Zato s ponosom objavljamo naše resolucije za nazaj v šolo, ki bodo navdušile vaše brbončice.

NIŽJE CENE

Zaradi naših neverjetnih nepričakovanih rezultatov v tem prvem četrtletju lansiranja z veseljem napovedujemo znižanje cen za celotno paleto e-tekočin: 29,99 EUR za naše 250 mg tekočine, 49,99 EUR za naše 500 mg tekočine in 79,99 EUR za naše 1000 mg tekočine. Najpomembneje je, da si zapomnite, da je to znižanje cen trajno.

RAZVIJANJE PONUDBE CBD IN KONOPLJE

Mama je poslušala in mama je poslušala. Mnogi ste nas prosili, da bi razširili našo ponudbo. Zato bo Mama Kana od oktobra naprej ponujala ekskluzivno novo paleto izdelkov. Prihajajo cvetovi/infuzije CBD, novi gurmanski okusi e-tekočin, 10ml ojačevalci, naravna konopljina olja in drugi neverjetni izdelki.

SKUPNOST V SREDIŠČU NAŠEGA PROJEKTA

Od vsega začetka ste bili gonilna sila Mame Kane in brez vas ne bi bilo ničesar. Poletje nam je dalo veliko misliti, zato vam bomo dali še več besede. Vsak teden bo na našem blogu objavljen ekskluzivni intervju z enim od naših potrošnikov. Še bolj bomo hvaležni ljudem, ki se bodo pridružili naši skupnosti in ji pomagali rasti. Na spletnem mestu bomo ustvarili tudi razdelek, posebej namenjen naši skupnosti, kjer se bodo naši sledilci lahko pogovarjali med seboj in izkoristili ekskluzivne ponudbe.

Hvala vsem za podporo.

Mama Kana

Nazaj na blog

Pustite komentar

Upoštevajte, da morajo biti komentarji pred objavo odobreni.